Tarrat moneen käyttöön Lahdesta

Pyydä tarjous!

Leimasin- ja Kilpitehdas Lahdessa tulostaa monikäyttöiset tarrat, tarratekstit ja etiketit eri materiaaleille. Saat meiltä tarrat turvamerkintään, tuotteiden ja tavaroiden merkintään, tuote-etiketeiksi ja kaikkeen mainontaan – mikä ikinä tarpeesi onkin. Toimitamme valmiit tarrat nopeasti ja luotettavasti koko Suomeen!

Monipuoliset tarrat – kohteeseen kuin kohteeseen

Tarroja voidaan käyttää esimerkiksi tuotteiden tai tavaroiden merkitsemiseen, koneiden turvamerkintään, mainontaan tai tuote-etiketteinä. Painamme tuotetarrat, kooditarrat, varoitustarrat, turvatarrat sekä muut tarrat asiakkaan toiveiden mukaan. Tarrojen ja etikettien koot ja määrä ovat aina räätälöitävissä.


Saat meiltä valmiit, juuri sinun tarpeisiisi sopivat tarrat pitkällä kokemuksella ja vuosien mukanaan tuomalla asiantuntemuksella. Teemme tarrat omien, valmiiden suunnitelmiesi ja toiveidesi pohjalta, tai voit hyödyntää palveluihimme kuuluvaa suunnitteluapua.

Toteutamme yksilöllisimmätkin ideat. Tulostamme tarrat monenlaisille materiaaleille. Teemme erilaiset muovi- ja paperitarrat, siirtokalvotarrat, alumiinitarrat ja niin edelleen. Kerromme mielellämme erilaisista tarramateriaaleistamme ja autamme valitsemaan niistä käyttötarkoitukseesi sopivimmat. 


Voit toimittaa haluamiesi tarrojen suunnitelmat meille sähköisesti pdf-muodossa. Voit myös ottaa yhteyttä ja kysyä lisää siitä, miten voimme toteuttaa haluamasi tarran yhdessä! Olemme ehtineet tehdä lukemattoman määrän erilaisia tarroja erilaisiin tarpeisiin, joten voit luottaa asiantuntemukseemme Lahdesta käsin.

Katso yhteystietomme ja ota yhteyttä!